Trening savjetodavnih vještina – napredni

Savjetovanje

Napredna grupa Treninga savjetodavnih vještina namijenjena je stručnjacima koji su prošli početni Trening i žele se dalje usavršavati i osnaživati za nošenje s izazovima savjetodavnog rada.

 

Rad će se odvijati kroz 3 susreta. Uz brušenje dosadašnjih vještina u programu planiramo dodatni rad na naprednim vještinama savjetovanja (prema integrativnim modelima savjetovanja). I dalje je naglasak na praktičnom radu i uvježbavanju stečenih znanja i tehnika u ugodnom i podržavajućem grupnom kontekstu. Rad je interaktivan – kroz igranje uloga, diskusiju, uvježbavanje vještina, proradu i superviziju slučajeva iz prakse i razmjenu iskustava, rad na sebi. Polaznici nakon svakog susreta dobivaju edukativne sažetke, te materijale korisne za neposredni rad.

 

Grupa će se održati u ritmu 1 mjesečno, petkom, od 9-16.30h, u prostoru Savjetovališta Taura, kod Kvatrića (Heinzelova 4). Početak rada planira se za 20.svibnja 2016.g.

 

Planirani termini održavanja susreta:

1.susret –  20.svibnja 2016. (petak)

2.susret –  17.lipnja 2016.  (petak)

3.susret –  04.srpnja 2016. (ponedjeljak)

 

Rad se odvija u manjim grupama i broj polaznika je ograničen.  Stoga je važno da nam čim prije, a najkasnije do četvrtka, 28.04. 2016. prijavite svoje sudjelovanje poslavši popunjenu PRIJAVNICU na mail      jorehovec@gmail.com  

 

Kotizacija iznosi ukupno 1.350,00kn i moguće je platiti u 2 rate. (Kotizaciju ćete uplatiti po informaciji voditeljice edukacije da ste primljeni u grupu.)

 

Za edukaciju će se tražiti 18 bodova (6 bodova/danu seminara) od strane Hrvatske psihološke komore. (Tako su bodovani dosadašnji seminari).

 

VODITELJICA EDUKACIJE je Jadranka Orehovec, spec.kliničke psihologije, supervizant Kognitivno – bihevioralne terapije. Voditeljica je do sad osmislila i vodi uspješnu edukaciju Trening savjetodavnog razgovor, te Depresivnost mladih. Iskusna je u provedbi individualnih psiholoških tretmana i savjetovanja, te vođenju iskustvenih i psihoedukativnih grupa.

 

Za sve informacije možete poslati upit voditeljici na mail jorehovec@gmail.com, te putem 098 180 97 23.

 

Veselim se ponovnom viđenju i nastavku zajedničkog rada!

 

Srdačan pozdrav,

 

U Zagrebu, 14.travnja 2016.g.

 

 

    Jadranka Orehovec, spec. kliničke psihologije

Voditeljica edukacije