Upravljanje stresom

stres

Uključite se u edukaciju UPRAVLJANJE STRESOM i ojačajte svoje psihološke štitove za bolje suočavanje sa profesionalnim stresom.  Edukacija unapređuje nošenje sa stresom i pomaže prevenciji izgaranja stručnjaka odgojno-obrazovnih i pomagačkih profila.

 Program edukacije realizira se kroz 2 cjelodnevna seminara uz teme:

  • prepoznajte svoje simptome i tip reagiranja na stres
  • naučite više o procesu i „kemiji“ stresa, te kako vratiti balans
  • osvijestite svoje unutarnje stresore (što nas i zašto stresira)?
  • naučite i uvježbajte brze tehnike samopomoći u trenutku stresa
  • usvojite tehnike  ovladavanje stresom – mindfulness, kognitivne, imaginacijske, bihevioralne, emocionalne
  • upravljajte stresnim situacijama na poslu i balansirajte mentalno opterećenje
  • izbjegnite destruktivne obrasce i nosite se s anksioznim mislima koje crpe vašu energiju
  • naučite se opustiti i zadržati mir u stresnoj situaciji

Rad je interaktivan: testovi izloženosti stresu, vježbe identificiranja stresora i tipova mehanizama suočavanja, uvježbavanje tehnika opuštanja… Naučene tehnike možete primijeniti u radu sa vašim korisnicima (klijentima).

Susreti će se susreti realizirati petkom, 25. listopada i 22. studenog 2019.g., od 9-16:30h, u prostorima Savjetovališta Taura, kod Kvatrića (Heinzelova 4).

Početak: 25. listopada 2019.g.

Broj sudionika je ograničen. Stoga je važno da nam čim prije, a najkasnije do srijede, 16. listopada 2019.g. prijavite svoje sudjelovanje poslavši popunjenu PRIJAVNICU na jorehovec@gmail.com

Kotizacija iznosi 1000,00kn i moguće je platiti u 2 rate. Ustanove koje prijave 2 i više osoba ostvaruju popust. Sudionici (i ustanove) koji su ove godine već pohađali neki seminar u Savj.Taura ostvaruju tkđ 10% popusta.

VODITELJICA EDUKACIJE je Jadranka Orehovec, specijalistica kliničke psihologije, supervizant Kognitivno-bihevioralne terapije.

Dojmovi polaznika

Zahvaljujem dragim kolegicama zdravstvenim djelatnicama Daliji i Dragani na (pre)divnim riječima pohvale o ovom seminaru :

“Poštovana gđa. Jadranka, Vaše Savjetovalište odiše toplinom i izrazito pozitivnom energijom… Od srdačnog prijema, vrlo brzo razvila se međusobna prisnost svih sudionika tečaja uz pomoć fantastičnog vođenja “dirigenta” tj. naše mentorice koja plijeni pažnju svojim govorom, gestikulacijom,… Usmjerava i vodi točno, precizno i dinamično, a s druge strane ostavlja dovoljno prostora za razmišljanja i aktivno djelovanje svih sudionika. Neiscrpno znanje i način na koji to prenosi zasigurno će biti uspješno i dalje u budućem radu. Imate “čarobnu palicu” koja upravlja cijelim “orkestrom”, “muziku” stvarate s najbolje usklađenim “notama”, a “tonovi” dobivenog znanja i iskustva dugo će odjekivati u našim srcima.”, Dalia i Dragana - Centar za rehabilitaciju Sv. Filip i Jakov

Više o dojmovima seminara općenito pogledajte na www.savjetovaliste-taura.hr

Za sve informacije možete poslati upit voditeljici na navedeni ili mail jorehovec@gmail.com, te putem 098 180 97 23.

Srdačan pozdrav,

U Zagrebu, 25. rujna 2019.g.

 

    Jadranka Orehovec, univ.spec.clin.psych.

Voditeljica edukacije